MØD KATE

Ved du, hvordan du bruger dine tanker og energi til at få, hvad du ønsker dig?

Tricket er at vælge dig selv til og vide, hvad du vil have

Livet kan være ensomt. Undervejs kan man miste grebet om, hvem man er. Glemme det, der giver gåsehud. I tilbageblik kan fortrydelsen sætte ind: Drømme, du skulle have jagtet. Chancer, du skulle have taget.

Jeg tror på, at det, vi giver energi, vokser. At tanker tiltrækker bestemte resultater, fordi ens mentale mønstre påvirker, hvad man kan opnå.

Om du vil flytte, skifte arbejde, uddanne dig, finde en partner, have en anden livsstil. Alting. Og arbejder man med ét område, vil resten ændres. 

Men det hjælper ikke kun at tænke. Dine ønsker skal være i overensstemmelse med din underbevidsthed. 

Det hjælper jeg dig med, og jeg holder dig i hånden undervejs. Når du først har knækket koden, er det så simpelt, at du ikke kan tro det.

”Tro ikke, at du skal klare alting selv. Det har jeg selv forsøgt. Først da jeg investerede i mig selv, skete der noget.”

Jeg er uddannet clairvoyant, stressrådgiver, qigong instruktør og har taget talrige kurser indenfor spirituelle emner og åndsvidenskab – herunder coaching ved Bob Proctor, studie af Martinus åndsvidenskab, meditationsmetoder og traditionel-kinetisk medicin. 

Jeg har altid haft en stærkintuition og et øje for mennesker omkring mig. Livets skole har givet mig storpassion for at formidle glæde og skabe betydningsfulde forandringer.

Hvilke redskaber jeg inddrager i mit manifestations-arbejde, er baseret på den enkelte person eller gruppe.

For mig er det vigtigt at skabe et fuldkomment trygt og tillidsfuldt rum. Jeg ved, hvor angstprovokerende det kan være at stå med tåspidserne ud over kanten af det kendte.

Jeg ved også, hvor vigtigt det kan være at få hjælp til at komme videre netop da.

Bliv opdateret på nye forløb

Få info om forløb og løbende input til at træde et
skridt til siden og tænke frit.
Du kan altid afmelde dig igen, hvis du vil.